Husbilen är hemma och jag har startat min ”career break”!

Av | 5 mars, 2021

Det blev härliga glädjescener när vi äntligen kunde hämta hem husbilen i dag. Jodå, vi hade ställt undan den helt frivilligt, men vi har längtat ändå! Och även om det kan dröja ett par veckor tills vi tar första resan för året, så är det härligt att ha den hemma så vi kan börja packa och göra den redo för en sommar där vi mer eller mindre planerar att bo i husbilen från april till oktober.

Tycker om vår husbil!

Som jag skrev för några veckor sedan så har vi en spännande tid framför oss, och den spännande tiden började väl egentligen för en dryg vecka sen då jag stämplade ut från mitt jobb. Efter 19 år på samma arbetsplats var det både vemodigt, skrämmande och skönt att ta detta steg! Sen dess har jag hunnit ta det lite lugnt några dagar. Jag har också skickat in ansökan om F-skatt så jag kan pyssla med några egna projekt och inte vara helt sysslolös under mitt ”career break”.

Vi har även börjat förbereda för vår sommar i husbilen. Som vi skrev i inlägget jag länkar till längre upp, så är det svårt att planera jättemycket just nu, men när man ska vara borta från hemmet såpass länge så krävs det en del förberedelser, och dessutom behöver både husbil, hus och trädgård lite service och omvårdnad efter vintern. På toppen av detta ska huset lånas ut under tiden vi är borta, så vi behöver förbereda för detta också.

Det är en lång lista med saker att göra, men vi känner än så länge att det är gott om tid att pyssla med allt och vi njuter av att göra detta tillsammans. Självklart kommer vi ta med dig både på förberedelserna och på resan när det blir dags! ! Har du gjort en längre resa med husbilen eller på annat vis? Har du några tips på vägen gällande förberedelser, saker vi måste ta med oss eller liknande? Vi har ju lite erfarenhet sen vi var fyra månader i Tyskland 2018, men alla tips är välkomna!

2 svar på ”Husbilen är hemma och jag har startat min ”career break”!

 1. bmlarsreseblogg

  Så härligt och rätt ni gör. Här går vi också och grejar med förberedelser, men då inför vår flytt till lägenhet, Jisses vad prylar man har som behöver få ett nytt hem, eller hamna på soptippen. I veckan hade vi visning på huset så nu får vi hoppas någon vill bo här.
  Vår husbil ska hur som helst få komma hem innan påsk, så vi längtar!

  Svara
  1. ReiseLinda Inläggsförfattare

   Ja, det är otroligt vad man samlar på sig. Vi rensar och rensar vi också! Hoppas försäljning och flytt går bra och att vi får till en träff när vi börjar rulla! 😃

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.