Följ oss

Förutom på denna blogg, så delar vi med oss från våra resor, upplevelser och erfarenheter på YouTube, Instagram och Facebook. Alla plattformar har sina fördelar och även om det kan bli lite dubbelt upp i bland, så blir det också lite olika och åtminstone i olika format. Här nedan har vi försökt beskriva hur vi använder de olika plattformarna, och du är såklart välkommen att följa oss där det passar dig.

Bloggen

Här på bloggen hittar ni reseberättelser med text och bild från våra resor. Vi delar med oss av våra erfarenheter och förberedelser i samband med de resor vi gör, och vi delar med oss av diverse tips och trix från husbilslivet. Ett och annat inlägg från livet i allmänhet kommer säkert att snika sig in i bland också.

YouTube

På YouTube hittar ni liknande innehåll som på bloggen, men här blir det i filmversion.

Instagram – Reiselinda

Reiselinda är vårt äldsta Instagramkonto, och där skriver vi på engelska. Detta är ett konto där vi huvudsakligen delar med oss av reseinspiration i form av vackra platser, sevärdheter, besöksmål och övernattningsplatser. Instagram är lite mera spontant och här uppdaterar vi normalt oftare och lite mera i realtid än på blogg och YouTube.

Facebook – Reiselinda

Vi har en Facebooksida där vi delar alla blogginlägg och filmer vi gör. Här brukar vi även dela några foton och annan inspiration då och då. Man kan väl säga att detta är lite av en samlingssida för mycket av det vi gör!

Facebookgruppen Husbilsbloggarna

Detta är en grupp där vi har samlat bloggare och YouTubers som delar sina blogginlägg och filmer. Så om du gillar att läsa reseberättelser eller kolla på husbilsfilmer på YouTube, så är detta platsen för dig. Om du är bloggare eller YouTuber och inte är med i gruppen än, så är du så klart hjärtligt välkommen du också! Vi har en egen sida där vi beskriver denna grupp och listar alla bloggare som du hittar genom att klicka här.

Instagram – Husbilsbloggarna

Detta är vårt relativt nystartade Instagramkonto där vi skriver på svenska. Förutom att detta är tänkt att innehålla lite av det samma som vårt konto på engelska, så tänker vi att det kommer komma mera tips och trix och annat som endast är intressant för våra svenska följare. Kontot är även tänkt att vara en förlängning av Facebookgruppen Husbilsbloggarna, genom att vi kommer visa upp de som är aktiva i den gruppen och även finns på Instagram. Kontot är som sagt ganska nytt och vi har inte helt hittat formatet än, men förvänta mera aktivitet framöver nu som vi blivit nomader på riktigt!

Vi har inga fasta dagar eller tider för våra inlägg på några av plattformarna, utan vi lägger ut när vi har tid och lust.

Vi får I bland frågan om det går att stödja oss i vårt arbete på något vis, och det största stödet ni kan ge är att vara aktiva följare i våra kanaler. Om ni gillar det vi gör, så blir vi jätteglada om ni berättar detta i en kommentar, delar inläggen med någon ni tror skulle gilla det eller trycker på hjärtan eller tummen upp beroende på vilken plattform det gäller.

Rent ekonomiskt finns det två sätt att stödja oss. Det ena är att använda ”Thanks”-knappen som finns under våra filmer på YouTube och skänka valfritt belopp. Det andra är att använda någon av våra affiliate-länkar när ni beställer till exempel färja till Tyskland eller handlar på Amazon. Då får vi en liten provision på det ni beställer utan att det kostar er något extra. Affiliatelänkar kan ni ibland hitta i videobeskrivningen på våra YouTube-filmer och ibland här på bloggen.

Exempel på inlägg där vi använt affiliate-länkar är:

9 Tips för billigare färja till Tyskland (blogg)

23 förbättringsmöjligheter på vår husbil (blogg)

Vi visar upp några av våra huisbilsprylar (YouTube)