Kartor

Ställplatser och campingar

I kartan nedan kommer vi fortlöpande fylla på med alla platser där vi övernattar med husbilen.  Allt från flera veckor långa resor till våra helgutflykter.

Om du klickar på en av markeringarna i kartan, så ser du en liten kommentar från oss, samt att du hittar länk antigen till platsens egen hemsida eller en annan sida med bra information som jag har valt.

För de flesta av platserna har jag även länkat till blogginlägg och/eller video från vårt besök på orten.

Ställplatser är gröna
Campingar är gula
Fricamping/annat är blå

Här går det att fylla svenska gasolflaskor!

Här har jag börjat på en karta med platser där det går att fylla svenska gasolflaskor med och utan adapter i Sverige och Europa. Jag blir jätteglad om ni vill hjälpa till att fylla på kartan med platser i flera länder så vi och ni kan få ett bra verktyg för framtida Europaresor!

Det går då bra att skickat ett mejl till lindatorm@gmail.com eller ta kontakt via kontot Reiselinda på Facebook eller Instagram.

Fyra Månader i Tyskland 2018

I kartan nedan har vi märkt ut alla destinationer vi har bloggat om under vår fyra månaders husbilsresa 2018.

Om ni klickar på en kartmarkering får ni upp en kort beskrivning av vad vi gjort på orten, samt länk till blogginlägget med mera detaljer.

Hoppas det. kan vara till nytta!

Då jag fått många frågor om hur man gör en karta, så har jag gjort en liten guide som ni hittar här!

Om ni uppskattar arbetet vi gör med våra kartor och bloggen, så kanske ni även skulle uppskatta att följa oss i våra andra kanaler. På denna sida finns länkar till alla sätt ni kan följa och stödja oss och vårt arbete!