Det var januari det!

Av | 2 februari, 2022

Så var årets första månad över, ett år och en månad som började så där lagom bra med resterna efter en matförgiftning och sen lite migrän på det. ”Nyårsmiddagen” åt vi först en vecka in på det nya året. Resten av månaden har vi varit hemma och jobbat lite ”i bakgrunden” med sånt som vi kommer berätta mera om längre fram. Vi längtar till husbilssäsongen, men när det ser ut som det gjorde i dag, så känns det inte som det är någon vår på gång…

Brrr. Vart är våren?

Vi har börjat förbereda en del förbättringar vi tänker göra på vår husbil inför kommande säsong. Strax innan jul publicerade vi en film med 23 förbättringsmöjligheter på vår husbil, och många av dessa kommer vi genomföra. Vi har fått många kommentarer om den filmen från personer som inte förstår att vi kan vara nöjda med vår husbil med så många ”fel”. Visst tycker vi att tillverkaren kunde ha gjort ett bättre jobb eller använt bättre prylar på en del av punkterna, men vi tycker i grunden inte att det är några stora problem och husbilen har ju så mycket annat som är bra. Alla bra saker, samt förbättringarna vi gör kommer vi visa längre fram. Har du missat filmen med förbättringsmöjligheterna, så hittar du den här.

Vi har även levt lite på gamla minnen och börjat summera höstens två månader långa resa i Tyskland i filmformat. Vi tänker att det kommer här på bloggen också efter att vi lagt ut den sista delen. Så långt har det blivit två delar. I den första visar vi upp vår rutt och ett kort inslag från alla platser vi besökte på vår resa. Vi har även lagt till prisuppgifter på ställplatserna. Den filmen hittar ni här. I den andra delen går vi igenom vilka utgifter vi hade på resan och vad den kostade oss totalt. Vi börjar även svara på en del av de frågorna vi fått från våra följare. Bland annat berättar vi lite om varför vi gillar Tyskland så mycket, hur vi planerar resor och vilka appar vi använder för att hitta ställplatser och lite annat. Den filmen hittar ni här.

I nästa del, som troligen blir den sista, kommer vi fortsätta svara på frågor om gasolfyllning i Tyskland, behov för kontanter när man reser i Tyskland, vilken utrustning vi använder när vi filmar och fotograferar, hur vi gör med internet når vi reser och vi kommer berätta lite om våra favoritplatser i Tyskland. Se till att prenumerera på vår YouTube-kanal, så missar ni inget!

Vi har även hunnit med att vara hundvakter några dagar, inte för att det tar så mycket tid. Det ger i alla fall anledning att komma ut på promenad, och det blev ett par fina snöfria rundor och några lite halkigare…

Fina Kiwi direkt efter frisörbesök.

Ja, det var januari det. En ganska lugn månad hemmavid. Även februari blir hemmavid, men den har redan fått en rivstart, så vi kan med säkerhet säga att den inte blir lika lugn. Det berättar vi mera om senare. Längtar du också till husbilssäsong? Eller är du ute och åker hela vintern?

2 svar på ”Det var januari det!

 1. bmlarsreseblogg

  Snacka om varannandagsväder!🌨☀️💨☀️🌧
  En fin dag med vår i luften var vi ute och tittade till husbilen, så sugna vi blev på att ut och åka…. för att efter någon dag åter pulsa i snö. Service är inbokad första veckan i april och sedan hoppas vi kunna rulla iväg.
  Allt gott!

  Svara
  1. ReiseLinda Inläggsförfattare

   Ja, i dag är det halkigt och snön sjunker ihop! Det är bara att hålla ut, så blir det dags i år också! 👍🏼😃

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.