Bloggen fyller två år!

Av | 18 januari, 2020

Hipp hurra för bloggen som fyller två år!!

En del av gästerna på två-års festen! I kväll ska vi ha kul!

Efter ett par halvdana försök att starta en blogg lyckades jag äntligen hålla livet i en, och nu har det redan gått två år! 125 inlägg har det blivit, det vill säga lite mera än ett inlägg i veckan i genomsnitt. Det blir flera i perioder då jag reser och mindre när det är lugnt på resefronten. Jag har en lång lista på saker jag planerar att skriva om (förutom alla framtida resor så klart), och en förhoppning om att öka på inläggsfrekvensen framöver. Bloggen är dock en hobby, så vi får se hur det blir med det!

Det var två huvudanledningar att jag startade bloggen och det är de samma anledningarna som gör att den lever vidare. Den ena anledningen var att vi ville dokumentera våra resor för vår egen del. Den andra anledningen var att jag som storkonsument av resebloggar genom många år kände att jag också ville dela med mig av upplevelser och erfarenheter från våra resor. Och det har varit över förväntan! För det första så har vi en bra ”dagbok” vi kan bläddra tillbaka i för att minnas. Och för det andra har det varit jätteroligt med all trevlig respons på det jag skriver, det har varit mycket trevligt med alla bekantskaper vi fått via nätet och extra roligt att träffa en del av er i verkligheten. Det hoppas jag det blir mera av framöver!

Här finns jag också!

Ungefär samtidigt som bloggen kom till, började ”Reiselinda” synas även i andra sociala media. Precis som med bloggen så har det varit jättetrevligt att få kontakt med så många andra med samma intresse. Helt topp att utbyta erfarenheter och hämta inspiration från andras berättelser!

Förutom bloggen så har jag en Facebooksida. Den använder jag till lite olika; bland annat för att sprida blogginläggen, lägga ut lite foton från våra resor samt att tipsa om bloggar och inlägg jag tycker är intressanta. Inte bara fyller bloggen två år denna vecka, men jag kan även fira att Facebooksidan passerade 500 följare tidigare i veckan! Tack alla för att ni hänger med på resan!

På Facebook har jag även startat en grupp som heter Husbilsbloggarna. Jag startade gruppen för att ha ett ställe där alla som bloggar om husbilsresor och husbilsliv kan dela blogginlägg från sina resor och upplevelser på ett ställe. Många andra grupper är indelade i länder eller regioner eller har ett förbud mot att dela blogginlägg, så jag tyckte gruppen behövdes. Vi närmar oss 400 medlemmar, så det verkar som flera håller med!

Slutligen finns jag på instagram där jag också heter Reiselinda. Där skriver jag på engelska, men svarar på de språk jag kan!

Nu längtar vi till att hämta nya husbilen och komma i gång med årets säsong! Förhoppningsvis blir det en säsong med många trevliga möten och härliga upplevelser! Och självklart kommer ni få läsa om det här!

10 svar på ”Bloggen fyller två år!

 1. Anna / boihusbil.se

  Grattis!! Vi firar också två år snart, i februari. Bloggandet ger så enormt mycket tillbaka. Ser fram emot att få till ett möte med bowling en dag 🙂

  Svara
  1. ReiseLinda Inläggsförfattare

   Tack! Ja vi började nästan samtidigt! Så roligt med alla möjligheter och kontakter som dyker upp! Bowling är en sån sak!

   Svara
 2. bmlarsreseblogg

  Grattis, grattis! Då var ni några månader före oss. Vårt första blogginlägg kom i början av april 2018.
  Vi hoppas också på fler möten när husbilssäsong en drar igång!

  Svara
  1. ReiseLinda Inläggsförfattare

   Tackar, tackar! Hoppas det blir en liten ”reunion” i år också!

   Svara
 3. Husisblogg

  Grattis till detta firande!
  Visst ger bloggen en hel del. Det går att se vart jag har rest, ägarna har träffat nya bekantskaper genom min blogg mm mm.

  Svara
  1. ReiseLinda Inläggsförfattare

   Tack! Ja, det är kul och trevligt att blogga!

   Svara
 4. Dessan

  Kikar in här och grattar till jubileumet 😉 Visst är det bra med blogg där man lär känna fina människor som man tom börjar umgås med tack vare att man hittat varandra via cyberrymden….jättehäftigt 🙂

  Svara
  1. ReiseLinda Inläggsförfattare

   Tackar, tackar ???! Alla trevliga kontakter är absolut bland det bästa med att blogga!

   Svara
  1. ReiseLinda Inläggsförfattare

   Tack! Rätt lugnt just nu, mem räknar med att det kommer tuffa på’

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.