Äntligen dags för Strandkorgsutmaningen!

Av | 24 maj, 2019

Det är bara 3 dagar sen vi kom hem från en härlig långhelg i Berlin. Förutom en dag, hade vi härligt sommarväder och kunde njuta av att vara ute. Vi var på museum, åt god mat, var på geocachingevent på två spännande platser, shoppade lite och hamnade helt oväntat mitt i ett veteranbilsarrangemang. Men allt detta får jag berätta mera om senare då vi redan har åkt i väg på nästa resa.

De två kvällarna vi hade hemma mellan resorna fyllde vi med att fixa huset, handla, jobba samt packa och göra i ordning husbilen, så det har varit fullt upp. Vi har även hottat upp husbilen lite med en dekal.

Strandkorgsutmaningen 2019

Och äntligen är vi på väg för att delta i Strandkorgsutmaningen 2019. Jag har skrivit mera om upplägget för resan här.

Vi åkte hemifrån efter jobbet i går och har övernattat på en trevlig ställplats i Kumla i natt. Om en stund åker vi vidare mot Göteborg för att träffa de andra deltagarna. Alla deltagarna har spelat in en liten film och om ni vill kolla så hittar ni dom här. I morgon rullar vi av färjan i Tyskland och påbörjar en vecka full av upplevelser och roliga tävlingar mellan ekipagen.

Vi får se om det blir tid att blogga något från resan. Några snabba uppdateringar på Facebook och Instagram räknar jag med att det blir. Annars har FREEDOMtravel gjort en sammanställning av bloggar och sociala medier till de deltagarna som har detta här, så det finns gott om möjligheter att hänga med på resan!

Team Fritz är klara för avresa!

8 svar på ”Äntligen dags för Strandkorgsutmaningen!

  1. ReiseLinda Inläggsförfattare

   Vi har haft regn nästan hela dan vi också. Just nu rast på Kålltorp rastplats utan regn

   Svara
  1. ReiseLinda Inläggsförfattare

   Ha en kul kväll! Det ska vi! ???

   Svara
 1. BP

  Team Fritz – hahaha:-) Jättekul att ni hänger på Freedomtravels ”utmaning”. Ska bli hur roligt som helst att åka snålskjuts med er allihopa. Eller ja, jag läser ju bara Freedomtravels och din reseblogg, men det ska ändå bli hur kul som helst:-) Kör försiktigt!

  Svara
  1. ReiseLinda Inläggsförfattare

   Kul att du hänger med på resan! Vi har Tyskland i sikte nu efter en trevlig färjeresa! Vår maskot Fritz måste ju också få vara med på ett hörn, så namnet var givet!

   Svara
  1. ReiseLinda Inläggsförfattare

   Kul att du hänger med på resan! Vi ska ge allt i tävlingarna och ta det lugnt på vägarna!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.