40 dagar kvar och äntligen en liten resa!

Av | 18 mars, 2018

Dagarna rullar på och nu är det bara 40 dagar kvar tills det är dags för vår långresa som vi längtat efter hela vintern.  Det märks verkligen att det närmar sig och vi har fått upp ett bra tempo i förberedelserna.  De stora sakerna som fallit på plats är att vi har fixat husvakter och att vi har fått bokat tid för service och installation av lite säkerhetsprylar i husbilen.  En massa mindre saker har också fallit på plats och det som kvarstår börjar vi få bra översikt över.  En del saker måste vi vänta med tills husbilen kommit hem från sin vintervila om ett par veckor dock.

När vi skulle boka service passade det bäst för verkstan på en fredag och då vi har runt tre timmars resväg dit, så tänker vi att den helgen får bli säsongstart och uppvärmningshelg för årets husbilssäsong.  Då räknar vi med att vi får kollat att allt fungerar som det ska och vi kan göra en sista inventering av vad vi behöver ha med oss av prylar.  Att service görs precis innan avresa känns också bra.  Förhoppningsvis blir väntetiden kortare när vi är i husbilen!

Husbilsmys

Med tanke på all snö som ligger kvar så är det fortfarande lite svårt att tänka sig att det bara är ett par veckor tills vi ska hämta hem husbilen, men i helgen har vi haft strålande sol, takdropp och vattenpölar på vägarna, så vi har hopp om våren.  Vi har dessutom äntligen varit ute på en liten resa i helgen.  Vi har varit på en roadtrip från vårt hem vid Upplandskusten för att hälsa på min pappa som bor i Sysslebäck nån mil från norska gränsen i norra Värmland.  Vi tog oss inte tid med några längre stop vare sig på väg dit eller hem, men bara det att få göra en liten roadtrip och komma i väg en helg var precis vad vi behövde nu.  Vi var i väg en sväng över julen också, men annars har det varit rätt lugnt på resefronten i vinter i väntan på vår långresa och det är absolut något vi saknar!

Under tiden Pär hjälpte till med nåt litet jobb hemma hos pappa tog jag en liten utflykt för att spana in lite vyer längs med Klarälven.  Sol, snö och vatten, speciellt ljudet av vatten är ger bra känslor! Det är svårt att förmedla alla känslor med foton, men här har ni ett par foton av Klarälven i vårsolen!

.

6 svar på ”40 dagar kvar och äntligen en liten resa!

    1. ReiseLinda Inläggsförfattare

      Ja, det är härlig! Nu har ju solen börjat värma lite aå det känns som våren är på gång dessutom

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.