Sommarens destinationer samlade på en karta

Av | 15 september, 2018

Vi håller som bäst på att landa i vardagen igen efter sommarens långa resa.  Nu i helgen har vi dock rymt i väg på en liten utflykt med husbilen och jag har fått tid att pyssla lite med bloggen igen.  Hoppas det kan bli lite mera regelbundet om ett par veckor när vi kommit i kapp med vardagen!

Jag har gjort en karta där ni kan se alla destinationer vi bloggat om under sommarens fyra månaders resa i Tyskland.  Den kan komma att uppdateras, men de flesta platserna finns redan med.

Ni hittar kartan här.

Klicka på en av markeringarna i kartan och det kommer upp en kort beskrivning av vad vi gjorde på platsen och länk till blogginlägget där ni kan hitta mera information.

Hoppas det kan vara till nytta.

8 svar på ”Sommarens destinationer samlade på en karta

 1. Anna | Boihusbil

  Vad bra! Det är alltid kul att läsa om andras besökta platser. Det är bra inspiration. Kikar genast in 🙂 Vi har bara lagt in sovplatser på vår, men hoppas den kan vara till inspiration och hjälp för andra också.

  Svara
  1. ReiseLinda Inläggsförfattare

   Vi planerar också en sovplatskarta. Tar en sak åt gången! ???

   Svara
 2. Husisblogg

  Kartor och allehanda är alltid bra som tips inför framtida resor. Ägarna är så imponerade av personer bakom bloggarna som tar sig tid för detta, tack!

  Svara
  1. ReiseLinda Inläggsförfattare

   Vad kul att kunna bidra med tips. Det var faktiskt inte så tidskrävande! Blogginläggen fanns ju redan! 😀

   Svara
 3. Britt-Marie Lundgren

  Bra jobbat och riktigt bra för oss läsare, som kanske vill ha tips inför kommande resor!
  Vi är inte så duktiga på sådant här men vi får väl försöka förkovra oss i alla möjligheter som finns…

  Svara
 4. Renates Reiser

  For en reise dette må ha vært! Dere rakk innom utrolig mange spennende steder. Fikk dere noen favoritt? Skal bruke dette kartet som inspirasjon når jeg engang skal ut på en etterlengtet roadtrip i Tyskland. 🙂

  Svara
  1. ReiseLinda Inläggsförfattare

   Ja, det var en herlig reise! Jeg gjør den gjerne en gang til! Vanskelig det der med å velge hva som var best…. Berlin har Jo vært en favoritt for oss i mange år. Nürnberg er en veldig trivelig by som jeg også har vært en del i. Alper og fjell i Oberstdorf og Garmisch Partenkirchen, Bastei og Sächsische Schweiz hade fantastisk natur, turistfellene Rothenburg ob der Tauber og Rüdesheim am Rhein er turistfeller av en grunn, Wangen, Nördlingen og Bad Mergentheim var små koselige byer der det ikke var så mange turister, slottet Neuschwanstein er like fint i virkeligheten som på bilder! Lista kunne sikkert blitt lengre, dette var noen av høydepunktene jeg kom på i farta…

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.